Skip to content

Roboclean

270000L

Kategori:

Pastruesi tradicional i vakumit ishte krijuar për të mbledhur pluhur dhe papastërti në një qese me pore. Edhe pse poret e këtyre qeseve të pluhurit mund të duken të padukshme për ne, ato janë mjaft të mëdha që grimcat e imëta të pluhurit, mikrobet dhe qeniet e tjera të gjalla të kalojnë lehtësisht. Për këtë arsye, sistemet e qeseve të pluhurit hedhin pluhur dhe mikrobe në mjedisin e shtëpisë kur përdoren. Për më tepër, rrjedha e ajrit e këtyre poreve, të cilat bllokohen brenda një periudhe të shkurtër kohe, ndërpritet, duke penguar kështu procesin e pastrimit.

PASTRIMI NATYROR PUNON ME UJË!

Ndryshe nga vakumet tradicionale, Roboclean përdor elementin më të rëndësishëm të natyrës, ujin, i cili është sistemi i filtrit më i pastër, i sigurt dhe pa pore në dispozicion. Karakteristikat e favorshme të ujit të kombinuara me fuqi të lartë thithëse sigurojnë pastrim të pandërprerë dhe efektiv. Pluhuri tërhiqet dhe më pas bllokohet në pellgun e ujit ndërsa shtëpia juaj ringjallet me një aurë ajri të freskët dhe të frymëmarrjes. Kjo është arsyeja pse sistemi Roboclean është thelbësor për çdo shtëpi të shëndetshme.

Roboclean është një produkt me;

  • Teknologji të përparuar
  • Cilësi të lartë
  • Dizajn bashkëkohor dhe ergonomik
  • Prodhim miqësor për mjedisin
  • Përdorim të thjeshtë
  • Spektër i gjerë i aksesorëve

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Roboclean”
Nis biseden
Ju duhet ndihmë?
Ky produkt Roboclean mund te behet i juaji me ane te pageses me keste!