Skip to content

Cebilon Plus

150000L

Kategori:

Aura Cebilon PLUS përdoret për të marrë ujë të pijshëm nga linja kryesore e rrjetit që furnizon me ujë qytetin, nga puset, rezervate ose burime të tjera furnizuese. Ky ujë duhet të jetë i sigurt mikrobiologjikisht, duke iu nënshtruar dezinfektimit të nevojshëm. Nëse parametrat e ujit janë brenda intervalit të lejuar, sigurohet funksionimi efikas i pajisjes. Sistemet e dizajnuara ndryshe për ujërat siç janë uji i detit, uji me baltë etj me një vlerë shumë të lartë TDS janë gjithashtu të disponueshme.

Ky sistem prodhon ujë të pijshëm dhe është më kompakt me rezervuarin e brendshëm. Qasja në filtra dhe ndryshimi i filtrit janë shumë të lehta me kapakët e heqshëm dhe dizajnin special të filtrit. Ka pesë faza të filtrimit. Filtrat tanë janë më higjenikë sepse nuk ka asnjë dorë që të prek materialet e filtrit në linjën e prodhimit. Në rastin e rrjedhjeve të ujit, produkti ynë mbyll hyrjen e ujit dhe parandalon përmbytjen. Pajisja jonë ka vrima ventilimi për të parandaluar formimin e mykut. Gjithashtu, impianti ka në përbërje filtrin e mineralizimit dhe stabilizimit të pH duke lejuar që uji të mos ketë as mjedis acid as bazik por neutral.

Impiant i teknologjisë së fundit nga ku mbetjet nuk mbahen në filtra por shkarkohen në tubacionin e vetë-shkarkimit. Montimi dhe mirëmbajtja kryhet nga inxhinierë të specializuar.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Cebilon Plus”
Nis biseden
Ju duhet ndihmë?
Ky produkt Cebilon Plus mund te behet i juaji me ane te pageses me keste!