Skip to content

Rreth nesh

CEO, Rigert Rrodhe

Familja e dashur Roboclean

Aura Roboclean, i cili është një nga produktet e pakta në segmentin e tij që na bën një familje dhe siguron që të bashkohemi me njerëz të ndryshëm e të bëjmë miqësi të reja. Kjo miqësi zgjerohet çdo ditë, me përdoruesit e rinj që u shtohen familjes. Unë do të doja të falënderoja njerëzit tanë të shitjeve që janë përfaqësuesit tanë dhe arkitektët e të gjitha këtyre miqësive. Ne jemi një ekip dhe suksesi që arrijmë, mban frymën tonë dhe motivimin.

Roboclean ka marrë gjithsej shtatë çmime ndërkombëtare të stilit dhe dizajnit nga vendet evropiane, amerikane dhe aziatike. Ne u kushtojmë rëndësi këtyre çmimeve sepse secila prej tyre është prova e suksesit që kemi arritur në dritën e punës sonë të devotshme, përpjekjeve tona vetëmohuese dhe vlerave tona që na bëjnë pjesë e kulturës Aura Roboclean. E themeluar në Shqipëri që prej vitit 2017 ne synojmë që të sigurojmë për klientët tanë rezultate të kënaqshme duke përdorur produktet që ne ofrojmë. Korrektësia, besueshmëria dhe cilësia është motiv shtesë dhe një burim energjie për punën e ekipit tonë.

Nëse vlerësohet nga perspektiva e klientëve tanë, produktet tona vlerësohen ndërkombëtarisht, çka forcon më tepër besimin e tyre. Çdo çmim që fitojmë është një motiv i ri për ne, ndërsa në të njëjtën kohë synimet dhe përgjegjësitë tona rriten. Në fillim të këtij viti, çmimi i dizajnit “German Design 2020”, i dhënë nga Këshilli i Dizajnit Gjerman, i respektuar në botë, na lejoi të fillojmë vitin 2020 më të fortë.

Unë jam edhe njëherë mirënjohës për shitësit tanë të vlerësuar dhe klientët të cilët na besojnë.

CEO, Rigert Rrodhe

Nis biseden
Ju duhet ndihmë?
Pershendetje, a jeni te interesuar per produktet tona?