Skip to content

Roboclean

Pastrim i jashtëzakonshëm dhe sistem shëndetësor që përfshin shumë funksione

Cebilon Plus

Filtrimi i ujit të pijshëm përmes një procesi osmoze të kundërt

Rreth Roboclean

Fuqi e madhe thithëse me motor me dy faza

Me shpejtësi 27.000 rpm dhe teknologji ndarëse, bllokon pluhurin, papastërtitë, merimangat dhe erën e padëshiruar në ujë dhe jep ajër të pastër, të pastruar nga uji. Falë motorit të tij të teknologjisë së lartë, Roboclean siguron fuqi ultra thithëse me konsum shumë të ulët të energjisë dhe nivelin e zhurmës.

Fuqia motorike 9 fazore

Sipas nevojave tuaja shtëpiake, mund ta vendosni fuqinë e motorit në njërën nga 9 fazat.

Funksioni i jonizerit (jon negativ)

Moduli jonizues i Roboclean formon jone me ngarkesë negative dhe shpërndahet në dhomë ku bashkohen me pluhur, polen, tym cigaresh dhe komponentë të tjerë për të formuar grimca më të mëdha, të cilat mund të bllokohen më lehtë nga uji. Këto grimca të mëdha mund të zbresin në dysheme për t’u vakumuar më vonë, ose të bashkëngjiten me sipërfaqe të ngarkuara pozitivisht në dhomë që kërkojnë pluhurosje të shpeshtë.

Grykë me ndriçim

Me motorin e vet 150W, Roboclean jep fuqi shtesë pastrimi në të gjitha llojet e dyshemeve, duke siguruar pastrim në thellësi. Gryka e fuqishme arrin vendet që janë të paarritshme në pajisjet e tjera të ngjashme pasi nxjerr rërë dhe mbeturina të tjera të bllokuara nën fibrat e tapetëve tuaj. Telekomanda, fenerët LED të shkëlqyeshëm dhe mekanizmat e mbyllur në mënyrë të drejtpërdrejtë gjithashtu ndihmojnë në lehtësimin e pastrimit të shtëpisë.

Sistemi “Slider” me prekje i lehtë për t’u përdorur

Ju mund ta përdorni me lehtësi Roboclean me majën e gishtit, ashtu si një smartphone.

Kontroll i lehtë me telekomandë

Një tjetër veçori superiore që dallon Roboclean nga produkte të ngjashme është kontrolli i tij nga larg. Kontrolli nga larg i Roboclean lejon që njësia të operohet nga distanca, të ndryshojë shpejtësinë e saj të funksionimit dhe të përdorë grykën e fuqishme. Në thelb, ju mund të kryeni të gjitha funksionet Roboclean nga larg. Teknologjia Roboclean nxjerr angarinë nga pastrimi dhe e shndërron punën në diçka që të pëlqen.

Rreth Roboclean

Aura Roboclean është një nga kompanitë kryesore që synon realizimin e të gjitha pritshmërive të klientëve të saj në mënyrën më cilësore dhe të shpejtë, zhvillon të gjitha aktivitetet e prodhimit dhe shërbimit në këtë proces dhe synon mbrojtjen e natyrës.

Rreth Cebilon Plus

Aura Cebilon PLUS përdoret për të marrë ujë të pijshëm nga linja kryesore e rrjetit që furnizon me ujë qytetin, nga puset, rezervate ose burime të tjera furnizuese. Ky ujë duhet të jetë i sigurt mikrobiologjikisht, duke iu nënshtruar dezinfektimit të nevojshëm.Ky sistem prodhon ujë të pijshëm dhe është më kompakt me rezervuarin e brendshëm.

Aksesorët standardë

Sistemi i pastrimit Roboclean vjen me një shumëllojshmëri të gjerë të ngjitjeve dhe aksesorëve me cilësi të lartë, të cilat janë krijuar për të pastruar çdo cep të shtëpisë tuaj. Duke bllokuar 99,99% të pluhurave, ai siguron ambiente shumë të pastra për jetesën në familjen tuaj.

Elektrobrusha
Mjeti për pastrimin e pllakave, parketeve laminat dhe mureve
Aksesor për perde, jastikë dhe karrige
Brusha e pluhurave
Aksesor për cepat e larta ose skutat e ngushta
Aksesor zgjatues për sipërfaqet e ngushta dhe të poshtme
Aksesor për kanalet e dritareve alumini
Qese vakumi
Telekomanda
Set medicinal
Zorrë thithëse
Tub zgjatues prej çeliku inoks

Aksesorët opsionalë

Set larës

Çmimet

Çmimi i dizajnit Reddot
Gjermani 2020
Çmimi i dizajnit të mirë
SHBA 2020
Çmimi ICONIC
Gjermani 2020
Çmimi i dizajnit IF
Gjermani 2020
Çmimi A’Design
Itali 2020
Produkti i Vitit
2020

Çertifikimet

Çertifikata ZPMED
Germany 2020
Çertifikata
ISO-9001
Çertifikata CDP
ECARF
2020
Çertifikata CB
114 K 114 L
Çertifikata GS
114 K 114 L
Çertifikata UL
114K 114L
Nis biseden
Ju duhet ndihmë?
Pershendetje, a jeni te interesuar per produktet tona?